Don't Sabotage Me!

August 11, 2017

I slept at 3 am last night and woke up at 6 am this morning with full of hatred. Really not a good start.

What's your problem?!!!

Honestly, I've not logged in into my blogger or even open my own blog for about 4 days! Seriously! but then I have got an email says that "YOUR ADSENSE ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED FOR FRAUD REASONS"

Then, I quickly logged into my blogger and yup! It is real!

My traffic was monster yesterday (9/8/17). It about to reach thousands impression compare to the day before just below 200.

This is not... totally not funny dude. If you have any problems with me internally or externally. Please don't hesitate to contact me, dude.

Where is your professionalism? I am good here then you came and spoil on me.

What's your problem?!!

Have I got your butt hurt? or maybe you were drunk in some sort of jealousy? Huh??

You totally messed my day lah.

I have my exam today then you spoiled it!

So, yeah! My Adsense account has been suspended. Happy now?

You Might Also Like

20 comments

  1. Kena check balik dari mana tu, takut scammer. Saya pernah dapat 3k PV dari Israel. Nasib baik sebelum ada adsense. Then screenshot dan cuba bagi feedback pada GA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke. Terima kasih Noor Azlan. Saya akan cuba track dari mana traffic tu, sebab tak make sense langsung tiba2 tinggi sedangkan saya tak buat apa2. Thanks.

      Delete
  2. Ai pun dapat email traffic meragukan dari adsense.. Padahal ai selalu on blog kat dashboard je. Dashbord tu mana ada kena mengena ngan traffic.. hurmm bukan rezeki ai laa tu..

    ReplyDelete
  3. Mungkin betul cakap NA scammer.
    Mrs. A pun tak tahu nak komen apa sebab takde pengalaman.
    Semoga Amer dapat solve problem ya...
    Think positif GA nak manja-manja tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lah yang scammer tu nak dari amer nih.. T^T

      Delete
  4. sabar ye amer. sy dah pernah kena dah sebulan suspended. huhu.. so terpaksa la tunggu je sampai habis. geram tu mmg geram.. mmg betul kata en lan tu. scammer kekadang sbenarnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Busyra pernah kena jugak ke? Mesti paham kan apa yang amer rasa sekarang. .down teruk...

      Delete
  5. Aduhai,, sy pun baru dah lulus adsense nie.. dgar khabar mcm nie risau pula.. hopefully everthing will be alright..

    ReplyDelete
  6. Bad scammers, huh ...
    Kacau periuk nasi orang..
    Hope settle benda ni kan, mmg menyakitkan hati..
    Alahai, exam la pula, jgn stress ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, ada rezeki yang lebih baik. *amer try positif*

      Delete
  7. Aduhh nak menabung dengan Adsense pun macam-macam cabaran... Tabahlah Amer, moga ada hikmah, kot2 nak dapat durian runtuh kot lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal..tup tup je kena suspended fuhh stress.

      Delete
  8. Dah kena sebelum ramadhan dulu. Sebulan akaun kena suspend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke.. kenapa eh boleh jadi macam nih hm

      Delete
  9. Cik nor pun dah kena..sbln menunggu pergantungan😢😢😢

    ReplyDelete
  10. Omg who does that? Totally busuk hati I'd say.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete
  11. hope you have sorted out issue..just cool and chill even its hurt kan..InsyaAllah hanya dugaan je tu..

    ReplyDelete
  12. gosh! its really scared me! tapi sekarang dah ada da adsense! boleh klik2 dengan happynya.

    ReplyDelete